+359 888 598651
55 лева / ден
Фолцваген Голф

Дизел, Автоматични скорости

Автомобили под наем
километри: 180,000
Дизел
Цена за ден:
45 лв
километри: 260,000
Дизел
Цена за ден:
55 лв
километри: 179,000
Дизел
Цена за ден:
65 лв
километри: 140,000
Бензин
Цена за ден:
75 лв
километри: 179,000
Бензин
Цена за ден:
45 лв
километри: 200,000
Бензин
Цена за ден:
45 лв
Автомобили за продажба
Шкода супер Б
километри: 170,000
Дизел
Цена:
14 000 лв
КИА СПОРТАЖЕ
километри: 142,000
Бензин
Цена:
22 999 лв
2008 peugeot
километри: 19,600
Газ/Бензин
Цена:
22 999 лв
Фолцваген Пасат
километри: 200,000
Бензин
Цена:
4 400 лв