+359 887 557263
60 лева / ден
Пежо 5008

Дизел, Автоматични скорости

Автомобили под наем
километри: 113,000
Бензин
Цена за ден:
40 лв
километри: 163,000
Дизел
Цена за ден:
60 лв
километри: 31,000
Газ/Бензин
Цена за ден:
60 лв
километри: 179,000
Дизел
Цена за ден:
55 лв
километри: 140,000
Бензин
Цена за ден:
60 лв
Автомобили за продажба
2008 peugot
километри: 21,000
Газ/Бензин
Цена:
21 000 лв
Шкода супер Б
километри: 170,000
Дизел
Цена:
12 500 лв
КИА СПОРТАЖЕ
километри: 142,000
Бензин
Цена:
21 000 лв