+359 887 557263
Автомобили под наем
ситроен берлинго
километри: 198,000
Дизел
Цена на ден:
35 лв
ОПЕЛ ЗАФИРА
километри: 214,000
Дизел
Цена на ден:
60 лв
ОПЕЛ МЕРИВА
километри: 196,600
Дизел
Цена на ден:
50 лв
ТОЙОТА ЯРИС
километри: 231,000
Дизел
Цена на ден:
50 лв
Пежо 5008
километри: 163,000
Дизел
Цена на ден:
70 лв
ПЕЖО 2008
километри: 31,000
Газ/Бензин
Цена на ден:
70 лв
Шкода Супер Б
километри: 179,000
Дизел
Цена на ден:
70 лв
Киа спортидж
километри: 140,000
Бензин
Цена на ден:
70 лв