+359 888 598651
Автомобили за продажба
Шкода супер Б
километри: 170,000
Дизел
Цена:
14 900 лв
Канго 3
километри: 200,000
Дизел
Цена:
6 000 лв
КИА СПОРТАЖЕ
километри: 142,000
Бензин
Цена:
23 000 лв
2008 peugeot
километри: 19,600
Газ/Бензин
Цена:
23 000 лв
Фолцваген Пасат
километри: 200,000
Бензин
Цена:
4 400 лв